Γλυκιά τάρτα με ελληνικές γεύσεις!


Τάρτα με γιαούρτι, σύκα, μέλι, γαρίφαλα και ζύμη από αλεύρι «Dinkel»

Τάρτα με γιαούρτι, σύκα, μέλι, γαρίφαλα και ζύμη από αλεύρι «Dinkel»

Καθυστερήσαμε λίγο με την συγκεκριμένη τάρτα, με τα σύκα να έχουν βγει εκτός εποχής πλέον, αλλά την δοκιμάσαμε και σας την παρουσιάζουμε.

Διανύοντας το φθινόπωρο, επανερχόμαστε με νέες συνταγές και είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε και τις δικές σας ιδέες.

recipe button

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Λίγα λόγια για το tartes.gr

Μέσα από το «blog» μας, θα κάνουμε μαζί ένα γευστικό ταξίδι, προς αναζήτηση της καλύτερης – κλασικής – πρωτότυπης ή ιδιαίτερης τάρτας. Θέλουμε να προτείνουμε νέες ιδέες, χωρίς να σημαίνει ότι είμαστε επαγγελματίες ή κριτικοί μαγειρικής. Σαφώς και δεν «τα παίρνουμε» από πουθενά, εκφράζουμε απλά την άποψή μας. Περιμένουμε την συμβολή σας, τις ιδέες σας, τις συνταγές σας, τα σχόλια σας και αν η εμπειρία μας το επιτρέψει, θα λύσουμε και τις απορίες σας.
Αρχική Σελίδα

Αρχική Σελίδα

Συνταγές

Αρέσει σε %d bloggers: