Δώρα: Κερδίστε μία Αντικολλητική Ταρτιέρα PADERNO (29Χ20εκ.)


tartes.gr: Δώρα! Ιανουάριος: Κερδίστε μία Αντικολλητική  Ταρτιέρα PADERNO (29Χ20εκ.)

tartes.gr: Δώρα! Ιανουάριος: Κερδίστε μία Αντικολλητική
Ταρτιέρα PADERNO (29Χ20εκ.)

Για να μπείτε στην κλήρωση για το δώρο:

  1. Γράψτε ένα σχόλιο, πατώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο παρακάτω, και υποβάλετε την απάντησή σας στην ερώτηση: Ποια είναι η αγαπημένη σας συνταγή τάρτας; (όχι απαραίτητα από το blog μας)
  2. Κάντε μας φίλους στο Facebook εδώ >  (αυτό δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά παρόλα αυτά σας θέλουμε φίλους μας :) )
  3. Περιμένετε μέχρι να τελειώσει η περίοδος συμμετοχής στις 31 Ιανουαρίου 2014, για να γίνει η κλήρωση του τυχερού νικητή, το όνομα του οποίου και θα ανακοινωθεί στο tartes.gr.

 ◊—◊—◊—◊—◊—◊—◊—◊—◊—◊—◊

Οι βασικοί κανόνες και όροι του διαγωνισμού/ συμμετοχής στην κλήρωση

  • Δεν χρειάζεται καμία είδους πληρωμή ή αγορά για να μπείτε στην κλήρωση.
  • Μπορείτε να συμμετέχετε μόνο μία φορά, αφήνοντας ένα σχόλιο με την αντίστοιχη απάντησή σας, κάτω από αυτό το άρθρο.
  • Για να ισχύει η συμμετοχή, θα πρέπει να εισάγετε το σχόλιό σας, το οποίο θα συνδέεται με έναν έγκυρο λογαριασμό ηλ/κού ταχυδρομείου, όπου και θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, σε περίπτωση που κερδίσετε. Θα έχετε μέχρι και 3 ημέρες να απαντήσετε στην επικοινωνία μας, για να μας παρέχετε την διεύθυνση αποστολής του βραβείου, αλλιώς διατηρούμε το δικαίωμα να το παραχωρήσουμε στον επόμενο τυχαίο νικητή.
  • Το σχόλιό σας θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθεί και να εγκριθεί.
  • Όσα σχόλια γίνουν μετά το πέρας της δηλωμένης ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, δεν θα θεωρηθούν μετρήσιμα.
  • Η επιλογή του νικητή γίνεται τυχαία, μετά από αυτόματη κλήρωση που διεξάγεται σε ανεξάρτητη πλατφόρμα (π.χ. random.org).
  • Οι συμμετοχές αφορούν κυρίως κατοίκους της Ελλάδας, για ηλικίες πάνω από 18 ετών. Στην περίπτωση που είστε κάτοικος εξωτερικού και είστε ο τυχερός νικητής, θα πρέπει να γίνει συνεννόηση ως προς την αποστολή, εφόσον δεν υπάρχουν περιορισμοί στην χώρα διαμονής σας.
  • Οι αποστολές των δώρων θα γίνονται μέσω ΕΛ.ΤΑ. και το tartes.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης, απώλειας, ή οποιασδήποτε ζημιάς του πακέτου και του περιεχομένου του.
  • Τα δώρα που παρέχονται δεν είναι σε καμία περίπτωση χορήγηση από τις αντίστοιχες εταιρείες (δεν υπάρχει καμία σχέση ή ανάμειξη μαζί τους).
  • Τα δώρα δεν μπορούν να αντικατασταθούν με χρηματικό ποσό. Εφόσον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην αγορά, του αναφερόμενου δώρου, την περίοδο της κλήρωσης, διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής με αντίστοιχο ή και διαφορετικό δώρο, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
  • Οι κληρώσεις γίνονται προς δείγμα καλής θέλησης προς τους χρήστες του tartes.gr και δεν φέρουμε καμία υποχρέωση ή ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης, αλλαγής όρων ή ακύρωσης των κληρώσεων αυτών, αλλά θα κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για να τηρήσουμε τις διαδικασίες.

5 responses to “Δώρα: Κερδίστε μία Αντικολλητική Ταρτιέρα PADERNO (29Χ20εκ.)

  1. Ευαγγελία

    μου αρέσει πολύ η τάρτα με μήλα!

  2. Zaxarenia

    αγαπημενη συνταγη ταρτας ειναι η ταρτα με κιμα,γιαουρτι,κουκουναρια και γραβιερα!

    • Μετά από κλήρωση που έγινε στο random.org (με 4 τυχαίους αριθμούς), Zaxarenia είσαι η τυχερη νικήτρια του διαγωνισμού μας!

      Συγχαρητήρια και ελπίζουμε να χαρείς το δωράκι σου, το οποίο και θα κανονίσουμε (μέσω email) πως θα σου αποσταλθεί.

      Να μας στείλεις και την πρώτη συνταγή που θα ετοιμάσεις (με την ταρτιέρα αυτή 😉 ) μαζί με μερικές φωτογραφίες, για να το αναρτήσουμε στο tartes.gr.

      Ευχαριστούμε και τους 4 συμμετέχοντες και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερους διαγωνισμούς στο μέλλον.

      Φιλικά,
      ΕΠ

  3. Giorgos-Korina

    Τα λαχταριστά ταρτάκια εποχής ειναι τα αγαπημένα μας. Συνεχίστε την καλή δουλειά!

Σχολιάστε

Λίγα λόγια για το tartes.gr

Μέσα από το «blog» μας, θα κάνουμε μαζί ένα γευστικό ταξίδι, προς αναζήτηση της καλύτερης – κλασικής – πρωτότυπης ή ιδιαίτερης τάρτας. Θέλουμε να προτείνουμε νέες ιδέες, χωρίς να σημαίνει ότι είμαστε επαγγελματίες ή κριτικοί μαγειρικής. Σαφώς και δεν «τα παίρνουμε» από πουθενά, εκφράζουμε απλά την άποψή μας. Περιμένουμε την συμβολή σας, τις ιδέες σας, τις συνταγές σας, τα σχόλια σας και αν η εμπειρία μας το επιτρέψει, θα λύσουμε και τις απορίες σας.
Αρχική Σελίδα

Αρχική Σελίδα

Συνταγές